Súboje naoko sú vždy len na zabavenie publika, nie na riešenie krízy

Obrazy hovoria zrozumieteľnejšie ako tisíc slov, každý z nás totiž rozmýšla v obrazoch a predstavivosti, nie vo vetách.

Aj preto vnímam terajší konflikt Matoviča so Sulíkom ako čistý fejk. Prečo? Lebo má rovnaký scenár, ako všetky doterajšie „konflikty“. Riadi ich jedna hlava a vždy končia rovnako, vždy vyhrá rovnaká strana. My občania to ale nie sme a Slovensko už vôbec nie.

Najlepšie to ilustruje toto divadelné predstavenie, je to súboj nanajských chlapcov:

Foto: Alexas Fotos z Pexels

Bol článok zaujímavý? Pošli ďalej

2 komentáre k “Súboje naoko sú vždy len na zabavenie publika, nie na riešenie krízy”

  1. K tým súbojom. Vyzerá to tak, že Fico svojim zverejnením tandemu Tódová – Záleska (nielen spoločné pcr testovanie, ale aj dovolenka tohto dua – lesby?) bude mať efekt v pozitívnom smere pre novinárov, nie pre obyčajných ľudí. Chcú novinárov chrániť ústavným zákonom.
    https://www.hlavnespravy.sk/po-udajnom-sledovani-moniky-todovej-o-ktorom-ma-podla-dennika-n-nieco-vediet-robert-fico-sa-chysta-zakon-ktory-ma-zabezpecit-ustavnu-ochranu-novinarov/2408712

    1. V pozitívnom? Ak je verejná mienka a dôvera na bode mrazu v oblasti politiky, súdnictva či polície, podobne blízko sú na tom aj novinári – žiaľ vlastným pričinením.

      Ich zvýšená ochrana umožní ozvučiť, že s novými právami isto musia prísť aj nové povinnosti. Ak sa to nestane, ocitnú sa definitívne na rovnakej lodi s politikmi. No a vieme, že kto s čím zachádza, s tým aj schádza.

      Čo sa týka tej povinnosti, napríklad by tu bola povinnosť konečne písať a hovoriť pravdu. ;-)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *