Ako sa Deň víťazstva nad fašizmom stal oficiálnym začiatkom nového fašizmu na Slovensku

Počas posledných 3 dní sa stalo mimoriadne veľa udalostí, ktoré spája znova načasovanie. Stali sa presne na výročie konca 2. svetovej vojny.

Najprv ich vymenujem jednu po druhej:

  1. Heger si nepripomenul obete vojny, namiesto toho sa rozhodol nadávať.
  2. Na Slavíne bolo umožnené, aby sa tam konala demonštrácia. Nová doba, nevážime si už ani cintoríny a pietne miesta, môže sa všetko a všade. Neúctu a analfabetizmus dokonali naše médiá, ktoré dnes referujú, že partizáni a pamätníci vojny narúšali pokojnú demonštráciu za Ukrajinu.
  3. Kde bol Boris Kollár, ktorý je od roku 2020 členom Zväzu protifašistických bojovníkov? Prečo sa svojou váhou nezasadil o svojich spolučlenov na Slavíne?
  4. Namiesto pietnej spomienky v Bratislave demonštrovali ľudia, ktorí v živote predviedli v hojnej miere hlavne nenávisť. Osoby ako Nikita Slovák či Dorota Nvotová. Nemali takmer žiadnu protiváhu v podobe bežných ľudí. Ozvalo sa len zopár intelektuálov a ľudí s fungujúcou pamäťou.
  5. Sulík povodil v Národnej rade postavičky z reality show. Predviedol tak celému Slovensku, čo je politika – reality show a my sme len diváci. Je to horšie. Predviedol zároveň svetu, že nepoznáme protokol, nevieme čo sú dobré mravy. Ešte donedávna sa chrapúni snažili dostať na úroveň inteligencie. Keď si prezliekli tepláky za obleky a keď si začali kupovať tituly. Dnes to už neplatí. Úplne sa odovzdali svojmu chrapúňstvu a čakám, kedy sa vrátia natrvalo k pôvodnému ležérnejšiemu oblečeniu. Sulík už začal.
  6. Bola u nás manželka amerického prezidenta. Býva zvykom a slušnosťou, že ide k pomníku, ktorý pre daný štát znamená najviac. Viete kam išla práve v čase osláv konca vojny? Pokloniť sa Kuciakovi, pričom pamätník SNP v podstate odignorovala. Nie je to jej vina, ale našich hostiteľov a protokolistov, ktorí na to mali upozorniť. Pokračovala v podobnom duchu, keď sa na Slovensku stretla hlavne s Ukrajincami. Neskôr sa vybrala aj na „neplánovanú“ návštevu Ukrajiny, za Zelenského ženou. Týmto všetkým prejavila jasne, čo si o nás myslí a koho v skutočnosti prišla navštíviť. Slovensko a Slováci to neboli.
  7. Médiá úplne vážne rozoberajú etnické zloženie sovietskej armády. Načo? Chcú neskôr urobiť rasovú selekciu, kto nás vlastne oslobodil? Budú označovať hroby na pietnych miestach vojny nejakým znamením hanby? Budeme takúto selekciu robiť aj pri Američanoch, ktorí sú teraz u nás? Budeme analyzovať, či nás „chránia“ ľudia afroamerického alebo hispánskeho pôvodu?
  8. Čaputová vyznamenala troch predstaviteľov Bielej légie. KDH ich obraňuje ako martýrov, pričom však išlo o predstaviteľov Hlinkovej mládeže a kolaborantov s Nemcami. Dodávali im informácie zamerané proti nášmu odboju. Nechutné je, že zároveň vyznamenala aj obete ľudáckeho režimu.

Presne takto isto začal v Nemecku nacizmus. Najprv výsmechom. Neskôr cenzúrou názorových oponentov. Potom oficiálna propaganda označila svojho jasného nepriateľa. Dnes to nie sú Židia a komunisti, ale dezoláti a proruskí trollovia. Krátko nato sa samotní ľudia začali meniť na bacharov. Organizovali sa a začali sami a iniciatívne útočiť na Židov a ostatných, ktorých režim označil na verejného nepriateľa. Až potom sa pridali SS-áci. Zvyšok poznáte z hodín dejepisu. Ak nepoznáte, túto lekciu dejín si budete musieť zopakovať naživo. Presne v miere vašej ignorancie alebo nechápania.

P.S.

Touto technológiou sa prepisujú dejiny. Najprv sa na nejaký významný dátum ustanoví iný sviatok. Na Deň víťazstva nad fašizmom sa dá Deň Európy. Následne sa pietna spomienka za mier zmení na demonštráciu proti niečomu.

Foto: wikipedia.org

Bol článok zaujímavý? Pošli ďalej

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *